Välkommen till vänföreningen!

 

walla scen! vid Valla torg i Årsta har drivits av Anna Wahlström och Bengt Rydén sedan starten 2007.

 

Här har vi sedan dess spelat mängder med teater både för barn och vuxna, haft ett tjugotal fantastiska konstutställningar, dubbelt så många konserter, ett tiotal performances, releasefester för både skivor och böcker samt mycket, mycket annat. Vi har också kunnat erbjuda regelbundna repetitionstillfällen för två teatergrupper, tre klassiska musiker, två rockband, en ukulelegrupp och fyra performancekonstnärer. Vi har också spelat in ett par skivor i vår live-studio.

 

Denna verksamhet har förstås starkt bidragit till att liva upp hela området, som ju tyvärr blivit ödsligare för varje år i samband med att både affären och nu senast tobakskiosken las ned.

 

Alla kostnader har tagits av vår datafirma som har haft flera bra år. Den firman upphör nu att existera pga. att det inte längre finns någon marknad för de specialkunskaper som krävdes för att driva den.

 

Nu är alltså de glada dagarna slut och vi tvingas därför söka bidrag på andra sätt. Vi startar en ideell förening ”Vänner till walla scen!” där alla som är intresserade av vår fortsatta existens får bli medlemmar.

 

Att vara medlem kostar 50:-/månad (man får så klart skänka mer), vill du stödja oss så skicka ett mail till polare@wallagruppen.nu och ange ditt fullständiga namn och din postadress, sedan kommer all information fortlöpande inkl. PlusGiro-kontonummer. Du som vill bli medlem men som inte är uppkopplad kan ringa oss på 08-722 37 00 för information, eller skriv till oss; walla scen!, Valla torg 53A, 12056 Årsta.

 

Vi kommer även att söka bidrag från staden, detta sedan de kontaktat oss och visat instruktioner på hur man ska gå till väga. Skulle vi kunna få ett bra stöd därifrån så upphör behovet av medlemmarnas ekonomiska medverkan och vi ändrar då avgiften till 50:-/år.

 

Som medlem är man förstås också varmt välkommen med förslag på nya roliga verksamheter här på walla scen!

 

Med hopp om en ljus framtid för Årstakulturen!

 

Anna och Bengt